Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Miastoto Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sampon pentru volum par O'rright Recoffee Volumizing
109 lei
Brand
32853
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Samponul pentru volum si densitate O'right Recoffee Volumizing hidrateaza si confera volum parului fin si intareste fibra firului de par in interior, facandu-l mai rezistent la despicare si la rupere. Indeseste fiecare fir de par conferindu-i rezistenta suplimentara si volum. Previne incurcarea parului si adauga stralucire fara sa incarce.

In continutul samponului de par pentru volum si densitate O'right Recoffee Volumizing se regasesc 99.3% ingrediente naturale, inclusiv untul de cafea extras din 100 % zat reciclat, un puternic antioxidant care hraneste parul si scalpul si il protejeaza de deteriorarea prin procesele termice. Untul de cafea incetineste imbatranirea parului si ofera o hidratare perfecta, ofera stralucire parului si il face mai usor de aranjat.

Extractul de ginseng, la randul sau, hraneste si incetineste imbatranirea parului; uleiul din brusture este o alta sursa de antioxidanti care echilibreaza nivelul de sebum al scalpului iar proteina hidrolizata din soia intareste cuticula si previne deteriorarea in viitor.

Samponul pentru volum si densitate O'right Recoffee Volumizing, ca si intreaga serie Recoffee, este produs din 100% zat de cafea reciclat, de la compozitie pana la ambalaj. Fiecare sticla a seriei isi pastreaza culoarea cafenie autentica si aroma binecunoscuta.

Nu contine: Hormoni, Parabeni, Sulfati, Ftalati, Formaldehida, Agenti de ingrosare, Coloranti, EO Derivati (Ethylene Oxide).

Mod de utilizare: Se aplica pe parul ud si se maseaza delicat cateva minute. Se repeta procedura daca este necesar. Se clateste cu apa din abundenta. Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda folosirea in combinatie cu balsamul din aceeasi serie.
Din Gura in Gura