Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Miastoto Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masca de par Philip Kingsley Elasticizer Extreme 150ml
163 lei
Brand
16035
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masca de par intensiva Philip Kingsley Elasticizer Extreme este versiunea intensiva a celebrului tratament pentru par Philip Kingsley Elasticizer, prima masca tratament pentru par din lume care se foloseste inainte de sampon si care a fost special creata acum 40 ani pentru unica Audrey Hepburn, de catre trihologul Philip Kingsley

Tratamentul intensiv Elasticizer Extreme contine toate ingredientele hidratante pe care le contine si Elasticizer, dar intr-o concentratie mai mare de ingrediente active, ceea ce il face potrivit pentru parul foarte uscat, poros si deteriorat. Nu este potrivit pentru parul fin, netratat.

Masca de par intensive Philip Kingsley Elasticizer Extreme confera o hidratare intensa in cuticula firului de par, recapatandu-si instantaneu catifelarea, elasticitatea si stralucirea. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima aplicare.

Ingredientele cheie ale mastii tratament pentru par Philip Kingsley Elasticizer Extreme sunt uleiul de ricin, ulei de masline si glicerina care hidrateaza parul si sporesc stralucirea si elastina care fortifica firul de par. Fara parfum.

Beneficii oferite de masca de par intensiva Philip Kingsley Elasticizer Extreme:
Ofera protectie UV, chiar si dupa spalarea cu sampon
Protejeaza culoarea parului vopsit
Imbunatateste elasticitatea parului
Reda stralucirea parului
Hidrateaza firul de par in profunzime
Elimina uscaciunea si catifeleaza
Ofera vitalitate
Fortifica firul de par
Netezeste
Adauga volum
Nu incarca

Mod de utilizare: Inainte de aplicarea samponului, se umezeste parul cu apa calda si se aplica uniform pe lungimea si pe varfurile parului, insistand pe portiunile de par mai deteriorate. Se maseaza usor cu degetele, dupa care se aplica o casca din plastic si se lasa sa actioneze aproximativ 20 de minute. Se clateste, dupa care parul se spala cu samponul corespunzator.

Indicatii: Pentru rezultate optime pentru parul foarte uscat sau deteriorat, se aplica Elasticizator-ul intensiv si se lasa sa actioneze peste noapte.
Masca de par Philip Kingsley Elasticizer Extreme se poate aplica o data sau de doua ori pe saptamana inainte de samponare.
Se foloseste o data pe saptamana, daca parul este subtire si vopsit sau tratat chimic sau des, cret si indisciplinat si o data la doua saptamani daca parul este: natural, drept si subtire. Nu este indicata folosirea mastii tratament pentru par Elasticizer cu doua zile inainte si la doua zile dupa o procedura chimica.
Din Gura in Gura