Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Miastoto Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masca de par cu ulei de canepa si de argan Marrakesh Miracle
67 lei
Brand
31864
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masca de par cu ulei de canepa si de argan Marrakesh Miracle Masque revitalizeaza instantaneu parul uscat si deteriorat. Imbunatateste rezistenta generala a firului de par si reface cuticula deteriorata. Masca de par intens hidratanta face parul mai usor de coafat si ii confera o stralucire radianta. Este potrivita atat pentru parul degradat, parul fragil, dar si pentru parul vopsit.

Formula care face acesta masca de par atat de eficienta este combinatia puternica de ulei de argan din Maroc si uleiul din seminte de canepa care confera rezistenta parului, protectie, catifelare matasoasa, netezire perfecta si stralucire indelungata.

Cum actioneaza:
- Uleiul de argan si de canepa, imbunatateste semnificativ starea de sanatate a parului si a texturii sale
- Uleiul de jojoba revitalizeaza parul uscat, deteriorat si stresat, adaugandu-i stralucire
- Proteinele din grau imbunatatesc structura interna a parului, confera rezistenta si reface cuticulele deteriorate

Nu contine: Ingrediente de origine animala, parabeni, coloranti, Propilen glycol, THC, derivati din petrol, Ftalati, sulfati, alcooli de uscare, coloranti artificiali. Produsul nu a fost testat pe animale.

Mod de utilizare: A se aplica o cantitate suficienta pe parul umed, proaspat spalat si se maseaza de la radacina spre varfuri. A se las sa actioneze timp de 5-10 minute in functie de starea de sanatate a parului. Pentru o hidratare intensiva se poate folosi o casca de plastic pe par si se incalzeste cu un uscator de par. A se clati din abundenta.
Din Gura in Gura